Aandacht gevraagd

26 oktober 2021


Graag vragen wij aan onze leden om aandacht te hebben voor de volgende zaken:

Roken en opruimen van peuken: In een eerder nieuwsbericht informeerden wij u dat het niet toegestaan is om in het clubhuis, onder onze overkapping en eventueel geplaatste tenten te roken. Gelukkig houdt iedereen zich netjes aan deze regel. Verder kan er op het park voorlopig nog wel worden gerookt. Het blijkt echter dat peuken niet altijd in een asbak verdwijnen maar, met name bij de padelbaan, op de grond worden gegooid. Dringend verzoek aan rokende leden om dit niet te doen. Laten we ons park netjes schoon houden en een asbak gebruiken!

Kantinedienst en afsluiten: Kantinediensten hebben een begin- en een eindtijd. Soms komt het voor dat een kantinedienst eigen regels hanteert en zelf besluit om al te vertrekken voordat de dienst is afgelopen. Dit kan echt niet. Als je kantinedienst hebt en het is rustig op het park of het is slecht weer, besluit nooit zelf om naar huis te gaan. Bel altijd de afsluiter van dienst (rooster ligt achter de bar) en wacht tot hij aanwezig is. Bovendien is het wel zo sociaal dat je samen met de afsluiter weggaat en hem  i.v.m. veiligheid niet alleen laat vertrekken.

Verhoging prijzen frisdrank: Wij zijn er door de SWS op gewezen dat onze marge lager is dan die van de gemiddelde sportvereniging. Het blijkt dat de prijzen van frisdrank hier een oorzaak van is. Deze liggen op dit moment fors lager dan bij andere verenigingen. Het bestuur heeft daarom besloten om de prijzen van frisdrank te verhogen naar 1,50 euro.

Enkel en Dubbel  Tennisladder “zomer 2021” afgelopen: De resultaten van de laatste ronde 'Zomer 2021' van de TC de Kooistee enkel en dubbel tennisladder zijn verwerkt. In de enkel zijn  71 wedstrijden gespeeld door 25 spelers, een gemiddelde van 6 wedstrijden per speler en een opkomst van 73%. In de dubbel zijn 114 wedstrijden gespeeld door 74 spelers, een gemiddelde van 6 wedstrijden per speler en een opkomst van 71%.

Wij bedanken alle deelnemers voor hun sportieve inzet, en feliciteren de volgende spelers met hun bijzondere prestaties:

 

Top spelers (heren enkel)

1e plaats: Martin Lankair

2e plaats: Aldo Luikens

3e plaats: Maarten Breedveld

 

Top spelers (dames enkel)

1e plaats: Lisette van der Wilt

2e plaats: Christina Hobbel

3e plaats: Willy Berkhout

 

Top spelers (heren dubbel)

1e plaats: De gelakte droppies

2e plaats: Johma

3e plaats: Ger(rie)&Ger(da)

 

Top spelers (gemengd dubbel)

1e plaats: Ger(rie)&Ger(da)

2e plaats: zo vader zo dochter

3e plaats: I & I

 

Top spelers (dames dubbel)

1e plaats: Pien&cin

2e plaats: Pole position

3e plaats: Stelletje ongeregeld  

 

Het Bestuur TC de Kooistee 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

bestuur@tc-de-kooistee.com

Telefoon

+31 181 318 215

Address

Schelpenpad 10
3225 BZ Hellevoetsluis