AANPASSING CORONAMAATREGELEN: DUBBELSPEL IS WEER TOEGESTAAN

17 november 2020

Beste Leden,

Gelukkig neemt op dit moment het aantal besmettingen niet meer toe.

Op basis van de persconferentie van het kabinet van 17 november, zullen de extra maatregelen die sinds 4 november gelden, komen te vervallen.

Toch moeten we waakzaam blijven en ons blijven houden aan de coronamaatregelen.

Dit betekent dat er vanaf donderdag 19 november weer kan worden gedubbeld, maar dat tegelijkertijd de coronaregels van 14 oktober weer zullen gelden.

 

Deze regels zijn als volgt:

  • Tossen is niet toegestaan.
  • Vrij tennissen en padellen, ook dubbelspel, is toegestaan mits de 1,5 meter afstand wordt gehouden op de baan (zie spelregels dubbelen). Reserveer vooraf online een baan, kom kort voor het geplande tijdstip naar de baan en verlaat het park direct na afloop. Dat geldt ook voor trainingen. Het is niet toegestaan dat spelers op het park blijven hangen, of dat ouders bij trainingen van hun kinderen komen kijken.
  • Voor trainingen geldt dat de maximale groepsgrootte voor volwassenen vanaf 18 jaar 4 personen per baan betreft. (dit is exclusief trainer)
  • Naast de kantine blijven de douches en kleedkamers gesloten. De toiletten blijven via de voordeur beschikbaar.
  • Het is niet toegestaan om alcoholhoudende dranken mee te nemen en te nuttigen op ons park.
  • Publiek is niet toegestaan.

 

Dubbelen:

Dubbelen bij tennis en padel kan, mits er bewust altijd 1.5 meter afstand wordt gehouden op de baan. Dit is conform de nieuwe richtlijn, waarbij volwassenen vanaf 18 jaar individueel mogen sporten of in groepjes van maximaal 4 personen met onderling 1.5 meter afstand en is daarmee in afstemming met NOC*NSF en het ministerie van VWS. Geen fysiek contact, houd altijd minimaal een racketlengte afstand op de baan, ook als dat betekent dat je soms een bal moet laten gaan. Ga niet samen op een bankje zitten, geef geen high fives en wissel met de klok mee.

De basisregels, zoals: blijf thuis bij klachten ; de 1.5 meter afstand’ regel en de hygiëneregels zijn nog steeds van toepassing.

Wanneer richtlijnen niet worden nageleefd zijn wij genoodzaakt u hiervoor te waarschuwen. Eventuele boetes van BOA’s zijn voor eigen rekening.

 

Met vriendelijke groet,

Het bestuur

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

bestuur@tc-de-kooistee.com

Telefoon

+31 181 318 215

Address

Schelpenpad 10
3225 BZ Hellevoetsluis