Bestuursbericht: van de voorzitter

11 november 2021


Beste leden,  

Via deze wat onpersoonlijke wijze wil ik u informeren over mijn aanstaande vertrek als voorzitter van TC de Kooistee.

Sommigen van u zullen weten dat mijn roots in Apeldoorn liggen en dat Jolanda en ik al langer de wens hebben om ooit terug te keren naar Apeldoorn.Na veel nadenken hebben wij de knoop definitief doorgehakt en zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe woning. Alles is in een stroomversnelling geraakt en inmiddels hebben wij een huis gekocht in het mooie Ugchelen aan de rand van Apeldoorn. 

Sinds 2002 ben ik in diverse rollen actief betrokken geweest bij het reilen en zeilen van onze “burcht van gezelligheid”. De keuze om te stoppen als vrijwilliger bij TC de Kooistee voelt dubbel, maar ik kan terugkijken op een mooie periode waarbij we, samen met alle vrijwilligers, de club hebben gebracht waar zij nu staat. In de laatste bestuursvergadering heb ik aangegeven dat ik zal aanblijven tot de volgende ALV in februari/maart en dat ik graag wil afronden met de opening van onze nieuwe padelbanen.  

Onze keuze om te verhuizen brengt automatisch met zich mee dat ook Jolanda haar rol als leden administrateur zal beëindigen. Tevens heeft Raymond Bras aangegeven dat hij na 5 jaar het stokje als jeugdvoorzitter wil overdragen. Raymond wil overigens wel beschikbaar blijven als bestuurslid.  

Ik hoop dat bij het lezen van dit bericht een mogelijke nieuwe kandidaat voor het voorzitterschap zich zal melden om met de andere bestuursleden leiding en richting aan de club te geven.  

Mocht u interesse hebben in een rol als voorzitter, jeugdvoorzitter of ledenadministrateur, dan kunt u dit laten weten via bestuur@tc-de-kooistee.com. Desgewenst mag u mij ook altijd even bellen voor nadere informatie over deze functies.

 

Met vriendelijke en sportieve groet,

Wim Wallet 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

bestuur@tc-de-kooistee.com

Telefoon

+31 181 318 215

Address

Schelpenpad 10
3225 BZ Hellevoetsluis