CORONA UPDATE: Aanvulling bestaande maatregelen vanaf zaterdag 6 november

05 november 2021


Gelukkig dat het kabinet heeft geluisterd naar de bezwaren van de amateursport en het plan om de coronapas in te voeren in de amateursport heeft aanpast. Sporters en publiek bij buitensporten hoeven toch geen coronatoegangsbewijs (CTB) te laten zien. Echter, als zij de sportkantine of het clubhuis in gaan, of op het terras plaatsnemen, is een CTB wel nodig voor iedereen van 18 jaar en ouder vanaf zaterdag 6 november. Dat geldt ook voor alle activiteiten op binnensportlocaties, zoals tennis- en padelcentra.

 

Aanvullende maatregelen bij TC de Kooistee

De maatregelen voor de sport en ook bij TC de Kooistee vanaf zaterdag 6 november in het kort:

  • een CTB is nodig voor iedereen van 18 jaar en ouder bij het betreden van de binnenruimtes en terras van onze sportlocatie. Dit betekent dus dat iedereen die gebruik maakt van ons clubhuis of het buitenterras een geldig CTB moet hebben en laten zien. Dit geldt ook voor de andere binnenruimtes, zoals kleedkamers, toiletten en bestuurskamer.

Vrijwilligers die functioneel aanwezig moeten zijn hoeven geen CTB te tonen. Denk hierbij bijv. aan mensen die kantinedienst draaien, parkbeheerders en tennisleraren. Dit geldt niet voor ouders die meerijden naar uitwedstrijden, zij moeten als publiek in de kantine en op het terras wel een CTB tonen.

De horeca in ons clubhuis en terras blijft onverminderd om 00.00 uur gesloten. Daarnaast is het van groot belang dat iedereen de basisregels blijft volgen.

We zijn ons er terdege van bewust dat dit het nodige zal vragen van onze vrijwilligers en we doen een dringend beroep aan iedereen om ervoor te zorgen dat je op het terras en in de kantine in het bezit bent van een geldig coronatoegangsbewijs. (CTB) Laat de CTB scannen door de kantinedienst met behulp van de telefoon die speciaal hiervoor achter bar aanwezig is. Is er geen kantinedienst, neem dan zelf je verantwoordelijkheid en kom alleen binnen als je in het bezit bent van een geldig coronatoegangsbewijs. 

De maatregelen zijn nodig vanwege een snellere toename van het aantal besmettingen en de toenemende druk op de zorg. Op vrijdag 12 november wordt gekeken welke maatregelen dan gaan gelden.

Heb je klachten? Blijf thuis en laat je direct testen op corona. Ook al ben je  gevaccineerd.

Het Bestuur   

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

bestuur@tc-de-kooistee.com

Telefoon

+31 181 318 215

Address

Schelpenpad 10
3225 BZ Hellevoetsluis