CORONA UPDATE: CLUBHUIS OPEN EN CORONATOEGANGSBEWIJS (aanpassing per 15 oktober)

14 oktober 2021


 

Beste leden,

Op 23 september informeerden wij u over de invoering en uitwerking van de nieuwe coronaregels bij TC de Kooistee per 25 september.

Omdat het buiten onder de overkapping wat kouder wordt zullen wij deze regels per vrijdag 15 oktober enigszins aanpassen, zodat de competitieteams onder voorwaarden het horecagedeelte van het clubhuis weer kunnen gebruiken.  Dit betekent wel dat iedereen die een hapje of drankje wil nuttigen in de kantine, zowel staand als zittend, een geldig coronatoegangsbewijs nodig heeft.

Coronatoegangsbewijs controle:

Alleen wanneer iemand in het horecagedeelte van ons clubhuis wil verblijven/zitten of aan de bar wil staan om een drankje te nuttigen is er een controle nodig. Voor het buiten op het terras zitten, een drankje bestellen aan de bar, even naar het toilet of je omkleden geldt geen coronatoegangsbewijs controle.

Dit betekent concreet dat zodra er iemand binnen wil gaan zitten er een controle noodzakelijk is.

Wij vragen aan de aanvoerders van de thuisspelende teams om de corona check scanner te installeren (of gebruik de telefoon die speciaal hiervoor achter bar aanwezig is) en de check te verzorgen voor het eigen team en het bezoekende team. Downloaden van de scanner kan eenvoudig via de Appstore of Google Playstore.

Indien er geen competitie is en je wilt wel binnen gaan zitten om een hapje of drankje te nuttigen vragen wij de kantinedienst om de corona check te doen via de mobiele telefoon die beschikbaar is achter de bar. Is er geen kantinedienst, neem zelf je verantwoordelijkheid en blijf alleen binnen als je in het bezit bent van een geldig coronatoegangsbewijs. 

De overige coronamaatregelen blijven ongewijzigd; de horeca in ons clubhuis en op het terras blijven onverminderd om 00.00 uur gesloten.

Wij verzoeken iedereen om verstandig om te gaan met de regels en zijn/haar verantwoordelijkheid te nemen.  Hygiëne blijft belangrijk. Was regelmatig je handen. Nies en hoest in je elleboog. Heb je klachten? Blijf thuis en laat je direct testen op corona. Ook al ben je  gevaccineerd.  

Het Bestuur

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

bestuur@tc-de-kooistee.com

Telefoon

+31 181 318 215

Address

Schelpenpad 10
3225 BZ Hellevoetsluis