Inschrijven competitie najaar 2020

25 mei 2020


Beste leden,

Voor diegenen die zich niet hadden ingeschreven voor de voorjaarscompetitie maar graag in het najaar wel mee zouden willen doen, bieden we de mogelijkheid om alsnog het inschrijfformulier per e-mail aan ondergetekende te sturen in Excel format. Graag ontvang ik deze zo snel mogelijk, doch uiterlijk 7 juni.
Of de KNLTB Competitie 2020 in het najaar definitief door kan gaan, is afhankelijk van de ontwikkelingen m.b.t. tot Corona in de komende maanden en of de maatregelen het tegen die tijd toelaten zulke omvangrijke competities te spelen. De KNLTB volgt hierbij de maatregelen en adviezen van het kabinet en het RIVM. Ze hebben ook scenario's klaarliggen waarbij ze bijvoorbeeld de startdatum opschuiven, om de week spelen of in kleinere poules spelen.

Hoe ziet de KNLTB Competitie 2020 er uit?
We gaan er nu vanuit dat officiële cluboverstijgende wedstrijden in september weer zijn toegestaan en dat de KNLTB Competitie 2020 dan kan starten. Voor de verschuiving van de competitie geldt dat dezelfde competitiesoorten en klassenopbouw worden aangeboden als bij de Voorjaarscompetitie. Hierdoor is de KNLTB Competitie 2020 voor alle spelers, ook de tennissers in de speelsterkte 1-4, een aantrekkelijke competitie. Er wordt niet gespeeld om promotie/degradatie.

Ik hoop jullie hiermee voldoende te hebben ingelicht.

Groetjes
Tanja van Oudenaarden

Inschrijfformulier competitie 2020.xlsx speeldata-knltb-competitie-alle-data-2020.pdf

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

bestuur@tc-de-kooistee.com

Telefoon

+31 181 318 215

Address

Schelpenpad 10
3225 BZ Hellevoetsluis