Nieuwe ledenpassen ivm toegangssysteem clubhuis

26 juli 2020


Beste leden,  

Het Coronavirus heeft ook TC de Kooistee geraakt. Gelukkig kunnen we inmiddels weer tennissen en zijn het clubhuis en terras onder bepaalde voorwaarden weer open.

Tot op heden kon er alleen een drankje worden genuttigd als er een parkbeheerder of bardienst op de club aanwezig was. Op andere momenten was dat helaas nog niet mogelijk. Dit is het geval op:

  • Doordeweekse dagen van 14:00 – 19:00
  • Zaterdag de gehele dag
  • Zondag vanaf 13:00.

Om op de tijden dat het clubhuis nu is gesloten ook gebruik te kunnen maken van de bar hebben we sinds kort een toegangssysteem geïnstalleerd op de toegangsdeur aan de terraszijde. Binnenkort krijgt ieder lid kosteloos een nieuwe ledenpas waarmee deze deur kan worden geopend.

De nieuwe pas werkt ook op het afhangbord en binnenkort ook op de kassa. Als de koppeling met het kassasysteem werkt zal het tegoed wat op de oude pas staan ook via de nieuwe pas te gebruiken zijn. Zo kan iedereen (behalve de jeugdleden) het clubhuis in om het toilet te gebruiken of een drankje te pakken (en zelf af te rekenen uiteraard).

Naast de kassa staat een fles handontsmettingsmiddel. Het verzoek aan een ieder die drankjes uit de koelkast haalt en de kassa gebruikt om voor- en nadat hij of zij dit doet de handen met dit middel te ontsmetten.  

Op onderstaande dagen kan van 19:00 tot 20:00 uur de nieuwe pas worden afgehaald op de club:

  • Maandag 27 juli
  • Dinsdag 28 juli
  • Woensdag 29 juli
  • Donderdag 30 juli  

Aangezien er toegang tot het clubhuis kan worden verschaft met de nieuwe pas verwachten we van onze leden dat er direct melding wordt gemaakt van eventueel verlies van deze pas. We kunnen deze dan blokkeren zodat er geen misbruik van kan worden gemaakt. Tegen betaling van € 10 euro kan een nieuwe worden verstrekt.  

Met sportieve groet,

Bestuur TCK      

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

bestuur@tc-de-kooistee.com

Telefoon

+31 181 318 215

Address

Schelpenpad 10
3225 BZ Hellevoetsluis