Nieuwe tennisschool voor TCK

18 juli 2020


Beste leden,  

Het contract met onze huidige tennisschool At Vantage loopt volgend jaar maart af. Vanwege de opzegtermijn waren wij genoodzaakt om vanaf begin 2020 na te gaan denken over de toekomst van onze vereniging omtrent de tennis- en padellessen.

Wij hebben een wensenlijstje gemaakt en dit naar enkele tennisscholen gestuurd, waaronder ook onze eigen tennisschool. Vanaf februari hebben wij prettige gesprekken gevoerd met de verschillende tennisscholen inclusief onze huidige tennisschool om ons te oriënteren en te kijken welke tennisschool het beste aan ons toekomstbeeld voldoet.

Wij hebben de conclusie getrokken dat wij toe zijn aan vernieuwing en kunnen jullie melden dat per 1 april 2021 tennisschool Mark van der Haven de tennis- en padellessen zal gaan verzorgen op onze vereniging. Wij waren zeer onder de indruk van de presentatie die hij samen met zijn vrouw Fleur heeft gegeven. Hun ideeën en manier van werken sluiten heel goed aan bij de wensen van onze vereniging. Wij gaan met veel vertrouwen de toekomst in met deze tennisschool en wensen Mark en Fleur alvast veel succes toe met de voorbereidingen.

Mark is geen onbekende voor onze vereniging. Mark gaf 11 jaar geleden ook tennisles bij ons, toen nog in dienst van de TAR (voorganger van At Vantage).

Via deze weg willen wij Raymond Schot (At Vantage) bedanken voor de ruim 20 jaar dat hij samen met de TAR de tennislessen heeft verzorgd bij onze vereniging. Wij wensen Raymond heel veel succes toe voor de toekomst.  

Met sportieve groet,

Het bestuur van TCK

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

bestuur@tc-de-kooistee.com

Telefoon

+31 181 318 215

Address

Schelpenpad 10
3225 BZ Hellevoetsluis