Opwaarderen ledenpas

Betalen met de bankpas en opwaarderen ledenpas voor betalen barproducten

Zoals al bericht in de bestuursberichten van mei/juni kunnen de barproducten vanaf 1 juli 2018 uitsluitend afgerekend worden met de bankpas (contactloos) of met de (persoonlijke) ledenpas. Natuurlijk zal het voor de leden eenvoudiger zijn gewoon met de bankpas te betalen, maar er zijn natuurlijk ook leden die liever met de ledenpas betalen. Ook voor ouders is het handig om wat geld over te boeken op de ledenpas waarmee de kinderen dus barproducten kunnen afrekenen.

Als vereniging hebben we al een aantal jaren een overeenkomst met Le Credit Sportif, recentelijk naamswijziging naar Twelve. Om met de ledenpas te kunnen betalen, moet er eerst vanuit eigen rekening gelden worden overgeboekt op de ledenpas. Onderstaand de handleiding hoe dit te doen:

Clubcard opwaarderen via Mijn KNIP Online

De clubcard kan heel gemakkelijk via Mijn KNIP Online (www.mijnkniponline.nl) op de computer, tablet of smartphone opgewaardeerd worden. Via de knop “opwaarderen” kun je kiezen voor de betaalmethode iDeal.

Klik de rekening of rekeningen aan die je wilt opwaarderen en kies voor de gewenste betaalmogelijkheid, bijvoorbeeld iDeal.

Vanaf hier volg je de standaard iDeal betalingsprocedure. Het is ook mogelijk om met je mobielbankieren-app op te waarderen via iDeal. Afhankelijk van je bank kan dit met je pincode van je app en dus zonder e-dentifier. Hier zie je ook een overzicht van de betalingsvoorwaarden die gelden bij jouw vereniging zoals het minimale op te waarderen bedrag.Na het invoeren van het gewenste bedrag, klik je op ‘Opwaarderen’. Hier kun je je bank selecteren en afrekenen.We realiseren ons dat het best even wennen zal zijn om niet meer contant barproducten af te rekenen. Voor onze vereniging en de vrijwilligers (parkbeheerders/openers/afsluiters) levert dit voordelen op. We zullen geen kasverschillen meer hebben, het openen, overdragen en afsluiten van de kas is verleden tijd, nooit meer tekorten wisselgeld en tot slot minder kans op inbraak!

Vergeet dus als je naar de club komt niet je bankpas mee te nemen of zorg dat er voldoende saldo staat op de ledenpas.

Vragen?

logo

E-mail

bestuur@tc-de-kooistee.com

Telefoon

+31 181 318 215

Address

Schelpenpad 10
3225 BZ Hellevoetsluis