Toernooien

 
Winnaars Open Jeugd Toernooi 2019
  

Het Open Jeugd Toernooi van 2019 is gehouden van 17 t/m 24 maart.

Voor de winnaars klik HIER

Van 17 t/m 24 maart heeft het Open jeugd toernooi 2019 plaatsgevonden op onze club. Het was een zonovergoten editie die veel leuke en spannende wedstrijden op heeft geleverd. De finaledag (zondag) trok een mooi toeschouwersaantal. Zij waren getuige van een hoop spannende wedstrijden.

Onze eigen TCK jeugd was succesvol. Femke van Winsen kroonde zichzelf tot winnares in de meiden enkel tot en met 17 door Anna Grizell te verslaan. Ook in de meiden dubbel was TCK succesvol. Naast de tweede plaats van Femke van Winsen / Merel van Riel werd deze categorie gewonnen door Anna Grizell en Ashley Witte. Dean Snoek werd in de JE t/m 17 tweede, een prestatie die hij in de dubbel samen met Milan van der Caaij wist te evenaren.

Naast de wedstrijden stond ook gezelligheid centraal. Zo kwamen veel kinderen af op het pannenkoeken eten waaraan een disco gekoppeld was. Ook de menu’s die het weekend uitgeserveerd werden waren een succes. De JC spreekt haar dankbaarheid uit naar alle vrijwilligers die bijgedragen hebben aan de totstandkoming van dit toernooi. Mocht u meer willen lezen bekijk dan de TCK facebook voor foto's en de dagelijkse verslagen

We hopen alle deelnemers volgend jaar wederom te mogen begroeten op ons toernooi.

 
Winnaars Senioren Open Toernooi 2018

  

 

Het senioren Open Toernooi van 2018 is gespeeld vanaf 27 augustus t/m 2 september.

Voor de uitslagen klik HIER

 

 
Uitslagen Clubkampioenschappen 2017

   Klik voor de uitslagen HIER
 

KNLTB-richtlijn voor spelen zonder scheidsrechter
 
  Als een partij wordt gespeeld zonder scheidsrechter dienen de spelers zich aan de volgende uitgangspunten te houden:

 

  • Iedere speler is verantwoordelijk voor alle beslissingen aan zijn kant van het net.
  • De speler moet onmiddellijk nadat de bal de grond buiten de lijn heeft geraakt "uit" of "fout" roepen, en wel zo luid dat de tegenstander het kan horen.
  • Bij twijfel moet de speler zijn tegenstander het voordeel van de twijfel geven. Dit betekent dat  op banen waarop geen balafdruk is te zien - elke bal die niet met zekerheid "uit" kan worden gegeven, als "goed" moet worden beschouwd en dat het spel dus doorgaat.
  • Als een speler ten onrechte een bal "uit" geeft en zich dan realiseert dat de bal "in" was, moet het punt de eerste keer worden overgespeeld, tenzij de bal voor hem onbereikbaar was (een "scorend punt"), in welk geval het punt voor de tegenstander is. Bij elke volgende onterechte uit-call verliest de betrokken speler het punt.
  • De serveerder moet, hoorbaar voor de tegenstander, vóór iedere eerste service de stand afroepen.

Vragen?

logo

E-mail

bestuur@tc-de-kooistee.com

Telefoon

+31 181 318 215

Address

Schelpenpad 10
3225 BZ Hellevoetsluis

KVK-nummer

40385860