CORONA UPDATE: MEER RUIMTE VOOR JEUGDWEDSTRIJDEN EN HORECA OP SPORTLOCATIES vanaf 5 juni

04 juni 2021


Beste Leden,  

Sneller dan verwacht kan vanaf zaterdag 5 juni “stap 3” van het openingsplan van het kabinet worden gezet. Officiële cluboverstijgende wedstrijden voor jeugd t/m 17 jaar zijn dan weer toegestaan, zowel binnen als buiten. Ook de horeca op sportlocaties binnen mag onder voorwaarden open.

Goed nieuws dus, want dit betekent dat de verkorte Tenniskids en Junioren competitie die is gepubliceerd gespeeld kan worden. Ook Tenniskids en junioren toernooien kunnen vanaf 5 juni door gaan. Publiek bij jeugdwedstrijden en interne wedstrijden is nog niet toegestaan. Spelers vanaf 18 jaar mogen nog geen competitie spelen, maar onderlinge wedstrijden tussen sporters van dezelfde club zijn wel toegestaan.

Terrassen op sportlocaties mochten al open tot 20.00 uur,  vanaf 5 juni zullen de regels verder worden versoepeld en kunnen we deze tijd verlengen tot 22.00 uur.

 

CORONAPROTOCOL TC DE KOOISTEE vanaf 5 juni:

Voor de heropening van clubhuis en terrassen hebben we het coronaprotocol weer aangepast. (zie bijlage)

Belangrijk om te weten is dat de voordeur vanaf 5 juni alleen nog maar van binnen te openen is zoals voor de corona ook het geval was.

De toiletten zijn tijdens de openingstijden van het park bereikbaar via de terrasdeur, de tussendeur is weer gewoon open.

Als er geen parkbeheerder of kantinedienst aanwezig is kan de terrasdeur worden geopend via de clubpas.

 

In tegenstelling tot de algemene richtlijnen hebben wij er uit praktische overweging voor gekozen om de zitplaatsen in de kantine, evenals de kleedkamers en douches, nog niet te gebruiken. Tenminste niet zolang er geen officiële wedstrijden mogen worden gespeeld.

Als de positieve ontwikkelingen voortzetten dan zijn vanaf 30 juni meer versoepelingen uit stap 4 en 5 mogelijk. Op 22 juni zal het kabinet daar over een beslissing nemen.  

Wij houden u op de hoogte.  

HET BESTUUR   

coronaprotocol 5 juni_definitief.docx

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

bestuur@tc-de-kooistee.com

Telefoon

+31 181 318 215

Address

Schelpenpad 10
3225 BZ Hellevoetsluis