Tennisles

 
De tennisschool – At Vantage Tennis Academy
 
De tennislessen op het park worden al jaren verzorgd door At Vantage Tennis Academy. Dit is een professionele tennisschool welke de hoofdvestiging heeft bij TC Victoria in Rotterdam en een zeer breed aanbod in lessen biedt.
Voor iedere tennisspeler is er een les- of trainingsprogramma dat aansluit bij de wensen en ambities van de cursist. At Vantage Tennis Academy is door de KNLTB gecertificeerd als één van de 26 tennisscholen in Nederland die gespecialiseerd zijn in het opleiden van kinderen t/m 12 jaar en heeft een prominente rol in het opleiden van talentvolle jeugdspelers.
 
Of je nu voor jezelf of voor je kinderen een tennisleraar zoekt om te gaan beginnen met tennissen, beter voor de dag wilt komen tijdens de competitiewedstrijden of de ambitie hebt om de absolute wereldtop te bereiken; het gehele team van At Vantage Tennis Academy helpt je graag verder vooruit. De tennisschool gaat uit van “het totaalconcept” d.w.z. dat binnen de tennistrainingen alle aspecten van het tennis aan bod komen. Het doel is om de spelers zich zo breed mogelijk te laten ontwikkelen zodat zij zelf het speltype kunnen kiezen dat aansluit bij de persoon zelf. Daarbij blijven de trainingen uitdagend door de juiste doelstellingen te stellen in overleg met de cursisten. Door de doelstellingen specifiek en meetbaar te houden, ziet de cursist zelf welke vooruitgang wordt geboekt.
 
In de trainingen wordt aandacht besteed aan de techniek, tactiek, mentaliteit en conditie. Om hier meer gevoel bij te krijgen, wordt gebruik gemaakt van diverse ondersteunende hulpmiddelen, zoals een video-analyse, pionnen, ladders, rode-, oranje-, groene-, gele- en softballen, mininetjes, houten rackets etc. Kortom: tennisles is belangrijk!
 
In samenwerking met de At Vantage Tennis Academy organiseren we in het voor- en najaar een cursus Maak Kennis Met Tennis (MKMT). Doel van deze cursus is mensen te enthousiasmeren voor de tennissport en gedurende 10 lessen tegen een zeer gereduceerd tarief kennis te laten maken met tennis, waarbij de beginselen van het tennis worden bijgebracht. Na deze cyclus van 10 lessen kunnen de deelnemers besluiten tegen een gereduceerd tarief lid te worden van TC de Kooistee en bestaat tevens de mogelijkheid de vervolgcursus MKMT te volgen.
 
Voor TCK is Mark Luyk (06-50653355) de vaste tennisleraar, maar ook Raymond Schot (directeur, tel: 06-19875827) verzorgt 1 dag per week op ons park de lessen. Het inschrijfformulier voor het volgen van lessen is te vinden in ons clubhuis en te downloaden van onze site. Op dit formulier staan ook alle gegevens zoals grootte van de groep en leskosten.
 
Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten dan kun je At Vantage Tennis Academy volgen via:
 
Contactgegevens:
correspondentie: Postbus 8133, 3009 AC Rotterdam
telefoon: 010-2120276
telefoon Mark Luyk: 06-50653355
telefoon Raymond Schot: 06-19875827
 
Klachten of suggesties over de tennisschool of tennisleraar bij voorkeur per mail naar het info-adres van At Vantage Tennis Academy met een cc naar de bestuursmail van TCK (bestuur@tc-de-kooistee.com).
 
Met sportieve groet,
Raymond Schot
At Vantage Tennis Academy
 
 
Kralingseweg 226
3062 CG ROTTERDAM
The Netherlands
M: +31(0)6-19875827

Vragen?

logo

E-mail

bestuur@tc-de-kooistee.com

Telefoon

+31 181 318 215

Address

Schelpenpad 10
3225 BZ Hellevoetsluis