TCK doet mee aan de "Grote Clubactie"

17 september 2020


Beste leden,

Als bestuur hebben wij onze vereniging dit jaar aangemeld om deel te nemen aan de Grote Clubactie. Deze actie gaat zaterdag 19 september van start. Vanwege de problemen met Corona hebben we besloten om de jeugdleden niet met een boekje met loten langs de deuren te laten gaan, maar de loten zoveel mogelijk on-line te verkopen aan leden/mensen die 18 jaar of ouder zijn.

Een lot kost maar € 3,00 en daarvan vloeit direct 80% naar de clubkas van TCK, dat wil zeggen € 2,40. U kunt 1 lot kopen, maar het zou natuurlijk nog leuker zijn als u er meer koopt of familie of vrienden vraagt om loten te kopen door de link door te sturen. U ontvangt uw lot per mail. Daarnaast maakt iedere deelnemer kans op leuke prijzen. 1e prijs € 100.000, 2e prijs een Seat Mii electric, 3e prijs luxe campingvakantie etc. In totaal zijn er 300.000 prijzen te verloten. De trekking is op 9 december.

Met het verdiende geld willen we loungebanken voor het terras aanschaffen en het interieur van het clubhuis vernieuwen.

Hoe kunt u een lot kopen?

  • In het clubhuis zal vanaf zaterdag 19 september een lotenboekje op de bar liggen. Hierin staat een QR code, die u met uw telefoon kunt inscannen. U vult uw gegevens en de naam van de vereniging in en kiest hoeveel loten u wilt kopen.
  • Vanaf zaterdag 19 september via deze link: lot.clubactie.nl/lot/tc-de-kooistee/403169. Het is heel eenvoudig om met deze link 1 of meerdere loten te kopen. Ook kunt u deze link doorsturen naar anderen met de vraag onze club te steunen.
  • Door het scannen van deze QR-code:

  • Voor bedrijven of teams bestaat ook de mogelijkheid om een superlot van 50 loten voor € 150 te kopen. Dit is een soort minisponsoring van TCK. € 120 vloeit direct in de clubkas. Met de verkochte superloten maken we kans om een Groot Clubfeest van € 5.000 te winnen. Superloten zijn verkrijgbaar via:  lot.clubactie.nl/superlotkopen/tc-de-kooistee/403169.

 

Doet u ook mee?

Het bestuur van TCK      

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

bestuur@tc-de-kooistee.com

Telefoon

+31 181 318 215

Address

Schelpenpad 10
3225 BZ Hellevoetsluis